Medlemsvilkår

Disse medlemsvilkårene gjelder mellom Schive Kryssord og den som ønsker medlemskap på schivekryssord.no (heretter referert til som medlemmet).

1. Behandling av personopplysninger

Om du velger å bli medlem på schivekryssord.no oppbevarer Schive Kryssord medlemmets e-postadresse, brukernavn og passord. Denne informasjonen er nødvendig for å gjenkjenne deg som medlem. Som medlem får du en brukerprofil hvor du kan velge å registrere navnet ditt, fødselsdatoen din og adressen din. Denne informasjonen kan benyttes til å sende deg eventuelle premier.

Når du som medlem bruker tjenestene på schivekryssord.no sender enheten din teknisk rådata til oss automatisk. Disse dataene inkluderer din IP-adresse, nettleser, operativsystem og annen enhetsinformasjon. Vi kan lagre denne informasjonen i en begrenset periode for å oppdage problemer med og forbedre tjenestene våre. Vi lagrer IP-adressen med innlegg du poster i diskusjonsforumet vårt. Dette gjør vi for å motvirke misbruk og ivareta din, vår egen og andres sikkerhet.

Schive Kryssord følger personopplysningsloven. Det er et grunnleggende prinsipp etter personopplysningsloven at den enkelte selv skal kunne bestemme over sine personlige opplysninger. Dersom du ønsker å avslutte medlemskapet ditt og slette personopplysninger assosiert med dette, kan du ta kontakt med oss på support@schivekryssord.no.

Medlemskapet er personlig og knyttet til ett individ. Det er ikke tillatt å benytte falske profiler. Dette vil kunne føre til permanent utestengelse fra tjenesten.

Schivekryssord.no oppbevarer ingen betalingskortdata.

2. Kommunikasjon

Som medlem på schivekryssord.no samtykker du i at Schive Kryssord kan sende deg nyheter via e-post. Dersom du ikke ønsker slike nyheter kan du reservere deg fra dette.

3. Medlemskap

Medlemmet velger selv hvor mye informasjon som gjøres tilgjengelig for andre medlemmer. Schivekryssord.no advarer mot å legge fullt navn, adresse og telefonnummer på åpne sider. Medlemmer får ikke overlate sitt medlemskap til andre eller gi brukernavn og passord til en tredjeperson.

Medlemmet er personlig ansvarlig for alt det gjør og skriver på nettsidene til schivekryssord.no. Som medlem forplikter du deg til ikke å skrive noe som bryter norsk lov. Medlemmer oppfordres til å melde fra til schivekryssord.no om de finner informasjon på nettstedet som etter medlemmets vurdering kan være i strid med norsk lov eller denne avtalen.

Dersom brudd på medlemsvilkårene fører til tap for medlemmet kan Schive kryssord ikke holdes ansvarlig for dette.

Teknisk misbruk av tjenesten kan føre til utestengelse. Som teknisk misbruk regnes for eksempel forsøk på å omgå sperrer på nettstedet eller utnyttelse av eventuelle svakheter i systemet.

Passordet du benytter på schivekryssord.no skal være unikt for Schive kryssord.

Bruk av schivekryssord.no skjer på eget ansvar. Schive Kryssord er ikke ansvarlig for misbruk eller uautorisert bruk, tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon eller for eventuelle følgeskader. Schive Kryssord holdes også skadesløs for krav fra tredjepart basert på medlemmets bruk av tjenestene.

Schivekryssord.no og Schive Kryssord tar intet ansvar for at personen bak en profil ikke stemmer med profiltekst eller -bilde. Schivekryssord.no vil ikke drive noen forhåndskontroll eller sensur av informasjonen som gjøres tilgjengelig via nettstedet, men vil redigere eller fjerne informasjon og profiler som etter vår vurdering er i strid med norsk lov eller denne avtalen.

Ved gjentakelse av brudd på våre retningslinjer kan schivekryssord.no stenge medlemmet ute fra tjenesten. Schivekryssord.no forbeholder seg retten til å gjennomføre slike tiltak uten forutgående varsel.

Schivekryssord.no forbeholder seg retten til å endre, legge til eller fjerne funksjoner og vilkår på nettsiden uten forutgående varsling, inkludert funksjonene som ligger inn under abonnementsmedlemsskapet. Innhold og funksjonalitet som er tilgjengelig når du bestiller er ikke nødvendigvis tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Schivekryssord.no forbeholder seg retten til når som helst å endre prisen på løpende abonnement. Eventuelle nye priser vil kunngjøres på hjemmesiden, senest 14 dager før iverksettelse, og vil gjøres gjeldende fra en fastsatt dato. Endringer av priser eller andre vilkår av betydning vil varsles skriftlig på oppgitt e-postadresse og på schivekryssord.no. Endringer kan gjennomføres uten varsel dersom det er nødvendig for å imøtekomme lovpålegg eller forpliktelser overfor tredjepart. Dersom du fortsetter å bruke schivekryssord.no etter at en endring er trådt i kraft anses du å ha godtatt endringen.

4. Om medlemskapet

Det finnes to overordnede medlemskapsformer på schivekryssord.no: «Gratis» som er gratis og «Betalende» som er basert på et abonnementssystem. Som medlem velger man selv hvilket medlemskap man vil benytte seg av.

Gratismedlemmer kan løse et begrenset antall oppgaver hver måned. I tillegg kan gratismedlemmer benytte forumet og private meldinger. Gratismedlemmer kan når som helst oppgradere medlemskapet sitt til et betalende abonnementsmedlemskap.

«Betalende» er et betalingsabonnement som gir tilgang til alle medlemstjenester på schivekryssord.no, inkludert alle kryssord og andre eventuelle tilleggstjenester.

Priser: Gratisabonnement: 0 kroner. Abonnementet gir tilgang til utvalgte kryssord, forum og meldingstjeneste. Månedsabonnement: 59 kroner. Abonnementet gir tilgang til alle kryssord, forum og meldingstjeneste i en måned. Årsabonnement: 590 kroner. Abonnementet gir tilgang til alle kryssord, forum og meldingstjeneste i ett år.

Alle priser er i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Totalkostnaden inkluderer alle utgifter.

Abonnementet er løpende og vil fornyes automatisk ved utløp av den forhåndsbetalte perioden med mindre du sier opp eller endrer abonnementet. Tilgang til tjenestene aktiveres når betalingen er registrert på schivekryssord.no. Forskuddsbetaling for neste periode trekkes ved inngangen til neste abonnementsperiode. Du kan når som helst bytte eller si opp ditt abonnement på «min profil». Sier du opp abonnementet ditt blir du automatisk gratismedlem etter at abonnementsperioden er utløpt. Du mister da tilgangen til alle fordelene betalende medlemmer har. Schivekryssord.no refunderer ikke gjenstående beløp om du sier opp abonnementet ditt før abonnementsperioden utløper.

5. Betalingsformer

Ønsker du å abonnere velger du abonnementet du ønsker og betaler via vår nettbaserte betalingsløsning med kredittkort (Visa, MasterCard/EuroCard).

Når du kjøper et abonnement på schivekryssord.no blir betalingen behandlet av Stripe, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/EuroCard.

For alle betalinger må en autorisasjonsforespørsel gjennomføres og godkjennes. Har du problemer med autorisasjonen, tar du kontakt med banken din eller schivekryssord.no på support@schivekryssord.no.

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse per e-post.

6. Premier

Representanter fra Schive Kryssord trekker vinnere av de oppgavene som har premier på nettsiden vår. Eventuell skatt på gevinster betales av vinner. Premiene er personlige og kan ikke byttes mot kontanter. Vinnere publiseres på schivekryssord.no etter at trekningen er gjennomført. Schive Kryssord forbeholder seg retten til å endre konkurranseformer, regler og innhold uten forvarsel. Er det registrert feilaktige opplysninger i brukerprofilen kan det medføre bortfall av krav til gevinst.

7. Informasjonskapsler

Schivekryssord.no bruker informasjonskapsler og ved opprettelse av brukerkonto godtar medlemmet dette. Informasjonskapsler er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag og består av en liten tekstfil som legges i nettleserens internminne. Informasjonen som innhentes vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen tredjepart eller andre personer utenfor schivekryssord.no. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men man kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

De fleste nettlesere tilbyr muligheten for å blokkere informasjonskapsler i menyen under «Innstillinger». Vi gjør oppmerksom på at noen nettsider ikke vil fungere optimalt hvis informasjonskapsler deaktiveres.

8. Regler og retningslinjer på forumet

Schivekryssord.no ber alle medlemmer om å lese og overholde våre regler og retningslinjer for forumet.

Vi oppfordrer deg til å utvise hjelpsomhet og å ha en høflig tone i alle sammenhenger på nettstedet.

Velkommen som medlem hos oss!

Hilsen schivekryssord.no

Ansvarlig for schivekryssord.no:

Christopher Schive Orrhaneveien 16 1555 Son