Våren 2016 lanserte Schive Kryssord en ny kryssordportal med kreative og utfordrende oppgaver fra noen av landets fremste forfattere.

Oppgavene er av høy kvalitet, og i enkelte av dem vil du finne ordbruk og stikkord som er friere enn det som er kjent fra tradisjonelle norske kryssordoppgaver. I tillegg til å ukentlig levere nyskapende kvalitetskryssord, driver vi også et sosialt forum der du kan diskutere våre oppgaver med andre løsere.

Schive Kryssord er et enkeltpersonsforetak med Christopher Schive som daglig leder. Schive Kryssord leverer kryssord til blader og nett og til kryssordforumet på schivekryssord.no.

Forfatterne

 • Christopher Schive

  Christopher Schive

  Schive har løst kryssord fra 10-årsalderen og har vunnet 14 NM-titler i kryssordløsing i perioden 2002-2017. Han lager oppgavene «Tankespill», «For godstolen» og «Kaffepausen» i Allers K&T og Schives ekspertkryss på kryssord.no. Schive lager både oppgaver med kreativ ordbruk og oppgaver som holder seg stringent til oppgitte kilder.

 • Trym Torson

  Trym Torson

  Torson begynte å lage oppgaver i 1999-2000. Han har levert oppgaver til Aller siden 2004, og tidligere også blant annet til Egmont, VG og Aftenposten Aften. Totalt anslår han å ha lest korrektur på rundt 10 000 kryssord og laget 20 000 oppgaver. Torson benytter løsningsord som enten finnes som oppslagsord eller forekommer inne i teksten i de oppgitte kildene.

 • Morten Fossnes

  Morten Fossnes

  Fossnes er valdris nå bosatt i Bergen. Han har vært en ivrig kryssordløser siden han var 20 og begynte å lage oppgaver for 2 år siden. Oppgavene, «Mortens Spesial» og «Den Langstrakte», har tidligere vært distribuert via Krysstiansens Kreative Kryssord. Han liker å leke med ord og vendinger, gjerne med ord som kan tilegnes nye tolkninger.

 • Pål Waagsbø

  Pål Waagsbø

  Waagsbø er opprinnelig fra Kristiansund, men har vært bosatt på Østlandet siden midt på nittitallet. Han er selv ingen ivrig kryssordløser, men gjør et unntak for Rolf Hansens oppgaver i Dagbladet. Waagsbø har tidligere publisert oppgaver i månedsmagasinet Kryss i Taket, inkludert «Hardhausen» med sine kreative ordkonstruksjoner.

Gratis

Gratisabonnement

Du kan løse utvalgte oppgaver, og vil i tillegg få full tilgang til forum og private meldinger.
Registrer brukerkonto

kr 590,– per år

Årsabonnement

Få to måneder gratis!
Du får full tilgang i ett år til alle tjenester på schivekryssord.no inkludert samtlige kryssord, forum, private meldinger og andre tilleggstjenester.
Registrer brukerkonto

kr 59,– per mnd

Månedsabonnement

Du får full tilgang i en måned til alle tjenester på schivekryssord.no, inkludert samtlige kryssord, forum, private meldinger og andre tilleggstjenester.
Registrer brukerkonto

Du kan når som helst oppgradere gratismedlemskapet ditt til et abonnementsmedlemskap.

Alle priser er i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Totalkostnaden inkluderer alle utgifter.

Våre abonnementer er løpende. Du finner mer informasjon under Medlemsvilkår.